Expirace alb a jejich prodloužení
Všechny alba jsou nastavena tak, že po vytvoření v určité lhůtě expirují. V účtu zdarma je to 10 dní, v účtu premium 60 dní.
Tuto lhůtu můžete vidět na nástěnce u každého alba
Pokud se již blíží datum expirace alba, jste na to upozornění jak na nástěnce, tak v detailu alba. V premium účtu jste navíc upozornění e-mailem.
Jako premium uživatel máte možnost původní 60 denní lhůtu neomezeně navyšovat v nastavení alba
Pokud dojde k expiraci alba, je album archivováno a náhledové fotografie jsou smazány. Automaticky se tvoří záloha ve formě vybraných fotografií a služeb ve formátu PDF. Tato záloha se ukládá do sekce archiv.




