Jak stornovat výběr klienta v albu
Tato situace nastává poměrně často. Napíše Vám klient, že se rozmyslel a chtěl by ještě udělat úpravu ve vybraných fotografiích. Jako fotograf máte možnost klientovi stornovat výběr.
Rozklikněte konkrétní album a nahoře uvidíte hlášku:
Kliknete na tlačítko "stornovat". Klientovi to nezruší vybrané fotografie a služby, pouze mu to umožní pokračovat ve výběru a znovu jej závazně odeslat.
Hromadné album
V hromadném albu můžete klientovi stornovat výběr při kliku na tlačítko "Výběr klientů"
A následně u konkrétního uživatele tlačírkem "stornovat"




