Blog Návody a rady

Jaké jsou hlavní důvody, proč používat Náhledovky?

Hledáte online nástroj pro fotografy, který použijete pro posílání náhledových fotografií klientovi? Přemýšlíte, zda existuje aplikace pro výběr fotografií, díky které bude snadnější komunikace s klientem? Náhledovky.cz je online nástroj pro fotografy, který urychluje proces práce s fotografiemi mezi Vámi a klientem.

Dále uvádíme důvody, proč používat Náhledovky.cz:

1. Tvorba a sdílení alb

Album vytvoříte snadno. V nastavení si vyberete možnosti individuálně podle konkrétního klienta. Můžete nahrát neomezený počet náhledových fotografií. Po nahrání jednoduše pošlete zákazníkovi odkaz na jeho soukromé album. Díky této možnosti udělá klient výběr fotografií z pohodlí svého domova. Po té už počkáte na závaznou objednávku. 

2. Služby k fotografiím a cenové balíčky

Tato aplikace pro výběr fotografií také umožňuje další služby k fotografiím klientů. Svým zákazníkům můžete nabídnout výrobu fotografií, retuš za příplatek, případně započítat cenu za dopravu. Výhodou jsou cenové balíčky, který tento online nástroj pro fotografy má k dispozici. Album spočítá cenu vybraných fotografií dle Vašeho nastavení.

3. Zákaz stažení a možný vodoznak na fotografiích

Když jsme vytvářeli tento online nástroj pro fotografy, mysleli jsme také na ochranu Vaší práce. Do alba můžete nahrát svůj vodoznak, který následně aktivujete na své fotografie. A protože víme, kolik stojí úsilí práce fotografa, zabezpečíme stažení náhledových fotografií. Bude lepší je mít pouze u sebe.

4. Automatická notifikace

Když zapomene klient výběr fotografií odeslat, aplikace pro výběr fotografií má šikovného pomocníka. Jedná se o automatickou notifikaci, která klienta sama upozorní, že Vám neposlal svůj výběr náhledových fotografií.

Tato aplikace pro výběr náhledových fotografií je zcela zdarma. Aktivně můžou být platné 2 alba zároveň a vyprší za 10 dní. Pokud si zaplatíte 150 Kč za měsíc, máte možnost mít neomezeně alb, která vyprší za 60 dní. Premium verze skýtá mnoho výhod. Neváhejte a zakupte si tento online nástroj pro fotografy. Čeká Vás snadnější komunikace s klientem, co víc si přát.

 

Vytvořit účet zdarma

pozadí obrázek pozadí obrázek